Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

France Passion 2023

€ 33,00
rating Lees de 9 reviews
Gemiddelde score: 4/5 Aantal reviews: 9

Gratis overnachten met de camper bij 2.200 (wijn)boeren in heel Frankrijk

Stel je eens voor.. wakker worden met uitzicht op een Franse wijngaard! Met France Passion wordt dit werkelijkheid. Steeds meer camperaars maken gebruik van de formule van France Passion! Hiermee word je van harte uitgenodigd om (gratis) te komen overnachten bij meer dan 2.200 aangesloten wijnboeren & andere landbouwers door héél Frankrijk. Meertalige gids (Engels, Duits en Frans). Een lidmaatschap van France Passion kost € 33 en is geldig van 1 maart 2023 t/m 31 maart 2024 en wordt niet automatisch verlengd.

Deze editie is helaas uitverkocht! Wil je volgend jaar verzekert zijn van een exemplaar? Schrijf je in en ontvang als eerste de mogelijkheid om de editie 2024 te reserveren. Klik hier voor inschrijving.

Aantal
Niet op voorraad

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal, KBC of Bancontact!

 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk.

France Passion 2023

Gratis overnachten met de camper bij ruim 2.200 Franse aangesloten (wijn)boeren

Frankrijk, voor veel camperaars het favoriete land om met de camper te bereizen! Geldt dit ook voor jou? Maar zou je ook eens een hele andere kant van dit prachtige land willen zien? Dan is France Passion voor jou de ideale reisgenoot! Met France Passion 2023 overnacht je een jaar lang GRATIS bij duizenden unieke (boeren)locaties door heel Frankrijk!

France Passion, is een gastvrije uitnodiging om met je camper te overnachten op privé-terreinen van Franse wijnboeren en andere landbouwers. Aangesloten bij deze unieke formule zijn meer dan 2.200 boerenbedrijven. Met recht kan gezegd worden dat een lidmaatschap van France Passion een unieke toevoeging is aan je camperreis door Frankrijk. Deze boerenbedrijven liggen verspreid over het gehele land. Op vertoon van een geldig lidmaatschapspasje en jaarvignet kun je hiervan gratis gebruik maken.

''France Passion biedt je de meest unieke manier om met de camper door Frankrijk te reizen!''

De gehele formule van France Passion is vrijblijvend, er gelden geen verplichtingen tot aankoop van producten maar een vriendelijke begroeting of een ‘dank je wel’ wordt natuurlijk zéér gewaardeerd. Vergeet tijdens je bezoek ook niet dat je bent uitgenodigd bij hen privé en je géén klant bent. Toegestaan worden alleen zelfvoorzienende campers, de terreinen zijn geen campings en bieden niet of nauwelijks faciliteiten zoals water, stroom en sanitair. Bij de beschrijvingen van de betreffende boeren wordt duidelijk aangegeven welke voorzieningen men heeft. 

Een lidmaatschap van France Passion kost € 33 en loopt van maart 2023 t/m 31 maart 2024 en is enkel te bestellen bij Camperreiswinkel.nl. Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd, je ontvangt wel jaarlijks een bericht vanuit France Passion waarin je in de gelegenheid wordt gesteld om het lidmaatschap te verlengen. In bepaalde periodes kun je dit zelfs verlengen tegen een gereduceerd tarief. 

Wil je een jaar geen gebruik maken van France Passion, bewaar dan wel het lidmaatschapsnummer goed. Dit nummer blijft namelijk wel in de administratie bewaard, zodat je toch nog een bericht ontvangt voor een vernieuwing. 

Een lidmaatschap France Passion bevat: 
- één lidmaatschapspasje 
- één raamvignet; 
- gids met alle adressen. 

LET OP: meertalige gids (Engels, Duits en Frans)

Datasheet

Landen
Frankrijk

Specifieke referenties

Filter beoordelingen
(4)
(3)
(0)
(1)
(1)
(0)
Herstellen

App werkt slecht
rating 5
Helaas hebben we dit boek gekocht. De app functioneerde slecht. Elke keer moesten we weer opnieuw inloggen en met het wachtwoord wat we eerder gebruikte lukte dat dan weer niet. Dus moesten we elke keer opnieuw een wachtwoord opvragen. Zelfs nog contact gehad met de france onderneming van dit bedrijf want eerst wilde de app al helemaal niets. Heel frustrerend. Dit boek was in onze ogen dus zonde van ons geld.
France passion 2023
rating 4
Camper app werkte niet.
Sommige plaatsen niet vindbaar.

Geweldig overnachtings plekken. Aardige mensen maar niveau Engels zeer laag
Tevreden/ ontevreden
rating 2
Goedemiddag
2x gebruikt gemaakt van France Passion Dit ging prima via de app. Later kwam ik de app niet meer in en er werd mij gevraagd om een account aan te maken terwijl ik al een account had.
Later geprobeerd om een nieuw paswoord aan te vragen maar mijn e-mail adres werd niet erkend. Al met al veel veel onvrede over de app van France Passion. Als je de app niet hebt is het niet te doen om een adres bij de boer te vinden.
Blij mee
rating 5
Met veel plezier gaan we de komende vakantie gebruik maken van dit schitterende aanbod.
Geweldig concept
rating 5
Heerlijk struinen door Frankrijk, met deze gids kom je op pareltjes van plekken! Met de app en routeplanner rijd je niet meer mis!
Geweldige ervaring tijdens camperreis
rating 5
Je ontdekt met deze manier van reizen het echte platteland van Frankrijk! Een echte aanrader als je de snelwegen wilt vermijden en een binnenlands avontuur te gaan
Tevreden tot nu toe
rating 4
Nog niet zo lang onderweg maar het concept van France passion bevalt goed.
Ideaal om te camperen
rating 4
Overzichtelijk boek en handige app
Te laat
rating 1

Deze gids in januari besteld en betaald. Er wordt dan niet gezegd dat deze pas half maart uitkomt. Wij zijn vanaf 1 maart,op vakantie in Frankrijk en de gids ligt thuis.

Antwoord:

Vervelend om te lezen dat het voor u niet duidelijk was dat deze gids vanaf maart 2023 zou worden geleverd. Bij alle producten die vooraf kunnen worden besteld, vermelden wij altijd de levertijd van het betreffende product. Ook ontvangt u van ons, na het plaatsen van de bestelling, een mail met hierin nogmaals de verwachte levertijd vermeld.