Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

France Passion 2022

€ 30,00
rating Lees de 10 reviews
Gemiddelde score: 5/5 Aantal reviews: 10

Gratis overnachten met de camper bij 2.100 (wijn)boeren in heel Frankrijk

Stel je eens voor.. wakker worden met uitzicht op een Franse wijngaard! Met France Passion wordt dit werkelijkheid. Steeds meer camperaars maken gebruik van de formule van France Passion! Hiermee word je van harte uitgenodigd om (gratis) te komen overnachten bij meer dan 2.100 aangesloten wijnboeren & andere landbouwers door héél Frankrijk. Meertalige gids (Engels, Duits en Frans). Een lidmaatschap van France Passion kost € 30 en is geldig van 1 maart 2022 t/m 9 april 2023 en wordt niet automatisch verlengd.

Aantal
Op voorraad. Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal, KBC of Bancontact!

 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk.

France Passion 2022

Gratis overnachten met de camper bij ruim 2.100 Franse aangesloten (wijn)boeren

Frankrijk, voor veel camperaars het favoriete land om met de camper te bereizen! Geldt dit ook voor jou? Maar zou je ook eens een hele andere kant van dit prachtige land willen zien? Dan is France Passion voor jou de ideale reisgenoot! Met France Passion 2022 overnacht je een jaar lang GRATIS bij duizenden unieke (boeren)locaties door heel Frankrijk!

France Passion, is een gastvrije uitnodiging om met je camper te overnachten op privé-terreinen van Franse wijnboeren en andere landbouwers. Aangesloten bij deze unieke formule zijn meer dan 2.100 boerenbedrijven. Met recht kan gezegd worden dat een lidmaatschap van France Passion een unieke toevoeging is aan je camperreis door Frankrijk. Deze boerenbedrijven liggen verspreid over het gehele land. Op vertoon van een geldig lidmaatschapspasje en jaarvignet kun je hiervan gratis gebruik maken.

''France Passion biedt je de meest unieke manier om met de camper door Frankrijk te reizen!''

De gehele formule van France Passion is vrijblijvend, er gelden geen verplichtingen tot aankoop van producten maar een vriendelijke begroeting of een ‘dank je wel’ wordt natuurlijk zéér gewaardeerd. Vergeet tijdens je bezoek ook niet dat je bent uitgenodigd bij hen privé en je géén klant bent. Toegestaan worden alleen zelfvoorzienende campers, de terreinen zijn geen campings en bieden niet of nauwelijks faciliteiten zoals water, stroom en sanitair. Bij de beschrijvingen van de betreffende boeren wordt duidelijk aangegeven welke voorzieningen men heeft. 

Een lidmaatschap van France Passion kost € 30 en loopt van maart 2022 t/m 9 april 2023 en is enkel te bestellen bij Camperreiswinkel.nl. Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd, je ontvangt wel jaarlijks een bericht vanuit France Passion waarin u in de gelegenheid wordt gesteld om het lidmaatschap te verlengen. In bepaalde periodes kunt u dit zelfs verlengen tegen een gereduceerd tarief. 

Wil je een jaar geen gebruik maken van France Passion, bewaar dan wel het lidmaatschapsnummer goed. Dit nummer blijft namelijk wel in de administratie bewaard, zodat je toch nog een bericht ontvangt voor een vernieuwing. 

Een lidmaatschap France Passion bevat: 
- één lidmaatschapspasje 
- één raamvignet; 
- gids met alle adressen. 

LET OP: meertalige gids (Engels, Duits en Frans)

25 Items

Datasheet

Landen
Frankrijk

Specifieke referenties

Filter beoordelingen
(9)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Herstellen

France passion
rating 5
Wat een mooie plekjes kom je dan toch tegen
France Passion 2022
rating 5
Snel geleverd!
Goed product
rating 5
Inmiddels goede ervaringen.
lidmaatschap france passion
rating 5
ideaal
Bestelling passion France
rating 5
Bekend met Passion, al op veel van deze plekken gestaan
Wijnboeren
rating 5
We hebben inmiddels gebruik gemaakt van Frace Passion en zijn zeer tevreden, ook heerlijke wijntjes geproefd en gekocht.
France Passion 2022
rating 5
Mooi boek en geeft een hoop locaties aan, met het hoe en wat.
Franse Passie
rating 5

Geweldig genoten van veel gepassioneerde bedrijven. Waar we welkom waren en veel rondleidingen over een bedrijf hebben mogen maken. Je komt op deze manier op bijzonder plekken terecht en ontmoet op een relaxte manier hele lieve mensen. Die met passie hun bedrijf runnen. Wij verheugen ons al op onze volgende reis.

Goede gids
rating 4

Wel prijzig maar zeker de moeite waard.

France Passion
rating 5

De gids was op tijd binnen voor mijn vertrek en hebben op 3 geweldige FP plekken gestaan. Zo verrassend, plaatsen waar we anders niet gekomen waren. Wat een geweldig concept is dit.

Andere klanten kochten dit product in combinatie met