Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Facile-en-Route Campergids 2023 deel 2

€ 17,95
rating Geen beoordeling op dit moment

Waar gaat jouw volgende camperreis naar toe?

Ga jij in 2023 goed voorbereid op pad met de camper? De Facile-en-Route Campergids is al tientallen jaren een begrip onder de Europese camperaar. De 26ste editie is compleet vernieuwd en wordt je aangeboden in 3 delen. Ieder deel bevat een eigen/unieke selectie van Europese landen. In deel 2 vind je de landen Duitsland, Denemarken, Zwitserland & Oostenrijk. Aan de hand van duidelijke symbolen en afbeeldingen kan je als camperaar in één oogopslag beoordelen of de camperplaats voldoet aan jouw gestelde wensen. Bij aanschaf van deze nieuwe campergids ontvang je ook een gratis jaarabonnement op de Camperstop-App (t.w.v. € 6,99). Met deze app beschik jij over alle informatie van camperplaatsen verspreid over 30 Europese landen. 

Aantal
Op voorraad. Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal, KBC of Bancontact!

 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk.

De Facile-en-Route Campergids is compleet vernieuwd!

De Facile-en-Route Campergids is al tientallen jaren een begrip onder de Europese camperaar. De campergids 2023 is compleet vernieuwd en wordt aangeboden in drie delen, waarvan elk deel een eigen/unieke selectie van Europese landen bevat. Voor jou als camperaar heeft dit diverse voordelen:

1. Het is compact: door het kleinere formaat ligt de gids bij gebruik veel beter in de hand en scheelt dit ook aanzienlijk in gewicht.
2. De gids bevat informatie van een selectief aantal landen, waardoor je op pad gaat met de informatie die je nodig hebt.
3. Naast camperplaatsen vind je volop informatie over ieder land en bevat iedere regio per land inspiratie onderverdeeld in vier categorieën (Doen, Zien, Proeven, Weten). 
4. Door duidelijk aangegeven symbolen beoordeel je in één oogopslag of de camperplaats voldoet aan jouw eisen.

Bestel nu deze gids en ontvang een GRATIS jaarabonnement op de Camperstop-App!

Extra productinformatie:
Titel: Facile-en-Route Campergids 2023 deel 2
Editie: 26ste editie 
Uitgeverij: Facile Media, Tilburg 
ISBN-nummer: 
Omvang: 544 pagina's 
Formaat: 140x240mm 
Taal: Nederlands
Landen: Duitsland, Denemarken, Zwitserland & Oostenrijk 
Inhoud: Informatie over 3.480 geselecteerde camperplaatsen, informatie per land, wettelijke voorschriften en toeristische informatie per regio.

946 Items

Datasheet

Landen
Denemarken
Duitsland
Oostenrijk
Zwitserland
Merk/Serie
Facile-en-Route Campergids

Specifieke referenties