Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

España Discovery 2023

€ 27,00
rating Lees de 3 reviews
Gemiddelde score: 2.5/5 Aantal reviews: 3

España Discovery laat je het échte Spaanse leven proeven, beleven en zien!

Ben je op zoek naar unieke camper-locaties door héél Spanje? Met España Discovery 2023 overnacht je bij ruim 250 aangesloten (wijn)boeren en bodega's! Je kunt met deze nieuwe gids tot april 2024 gebruik maken van deze unieke formule!

Nieuwe in deze editie: QR-codes voor elke overnachtingslocatie! Zo navigeer je naar de website van het boerenbedrijf en neem je rechtstreeks contact op met de gastheer. Het reserveren van een plaats doe je gemakkelijk online, via e-mail, telefoon of WhatsApp!

Aantal
Niet op voorraad

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal, KBC of Bancontact!

 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk.

España Discovery 2023

Ruim 250 aangesloten gastheren/-dames kunnen niet wachten om jou te verwelkomen tijdens jouw camperreis door Spanje!

Spanje ontdekken op een geheel unieke wijze? Ver weg van het massatoerisme en overvolle camperplaatsen/campings? Dan is España Discovery 2023 zeker iets voor jou. De bijbehorende campergids biedt informatie over meer dan 250 overnachtingslocaties (verspreid door heel Spanje)! Bij alle aangesloten wijngaarden, boerderijen, bodega's en andere (agrarische) bedrijven kun je meestal gratis overnachten. Je mag hier maximaal 24 uur verblijven en kun je de lokale gastronomie en/of Spaanse wijn-productie ontdekken. Een zeer aangename manier om kennis te maken met de cultuur, smaak en tradities van het heerlijke Spanje. 

Extra productinformatie:
• Uitgeverij Espanã Discovery
• Land: Spanje
• Gebieden: Valencia, Catalonië, Aragón, Galicia, Baskenland, Navarra en Rioja, Andalusië, Extremadura
• Omvang: +/- 300 pagina’s 
• Lidmaatschap: geeft recht op overnachten bij aangesloten (wijn)boeren tot april 2024
• Taal: Spaans, Engels, Frans, Nederlands en Duits 

Specifieke referenties

España discivery
rating 1
In tegenstelling tot het lidmaatschap voor Frankrijk is dit boek écht afzetterij. 50% van de plekken zijn bij restaurants (vaak parkeren langs de weg). De andere 50% bij wijnboeren waarvan je weer bij de helft niet op de Bodega zelf mag parkeren maar erbuiten publieke parkeerplaatsen!! NIET KOPEN!!
Afzetterij
rating 5
Ik heb het boek gekocht en overlaten komen naar Spanje waar ik reis met mijn gezin. Ik heb 6 plekken aangeschreven, je mag komen maar met rondleiding à €20,- per persoon (we zijn met 7), of ze reageren niet, zijn gesloten, of alleen als je een duur diner afneemt. Mijn €45,- (incl shipping) is weggegooid geld!
espanna discovery 2023
rating 1
Pure afzetterij! Eerste adres een restuarant dat reeds lange tijd gesloten was zonder verdere info .
Het tweede restuarant had het parkeerplaatsen die verboden waren voor campers en het derde adres aan een natuurpark had geen camperplaatsen meer .... Toen hebben we het opgegeven.
Veel geld voor niks

Andere klanten kochten dit product in combinatie met