Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Camperstops onderweg - Overwinteren in de zon

€ 18,95
rating Lees de 7 reviews
Gemiddelde score: 4/5 Aantal reviews: 7

Selectie van camperplaatsen om te overwinteren in Spanje en Portugal!

Deze handzame campergids is de perfecte reisgenoot voor wanneer je de wintermaanden wil doorbrengen in Spanje en Portugal! Alle camperplaatsen in deze campergids worden getoond incl. meerdere foto's, adres, GPS-coördinaten, tarieven, openingstijden, geboden servicefaciliteiten & praktische informatie m.b.t. de omgeving. Als extra toevoeging in deze gids wordt van iedere camperplaats het klimaat getoond. Van de maanden oktober t/m maart zie je in een oogopslag de maximum en minimum temperatuur, het gemiddeld aantal droge dagen en het gemiddeld aantal zonuren per dag. Ook wordt er bij iedere camperplaats aangegeven of je de mogelijkheid hebt om te reserveren. Zo maak je altijd de juiste keuze om optimaal te genieten tijdens je camperreis in de winter.

Aantal
Op voorraad. Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal, KBC of Bancontact!

 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk.

Campergids met een selectie van 350 camperplaatsen in Spanje en Portugal!

In navolging op de zeer succesvolle en populaire reeks van Camperstops onderweg, verschijnt er nu een geheel nieuwe editie in deze reeks. Voor alle camperaars die in de wintermaanden nog optimaal willen genieten van de zon in het zuiden verschijnt de campergids "Camperstops onderweg - Overwinteren in de zon". Deze praktische campergids is speciaal samengesteld voor camperaars die naar het zonnige Spanje en/of Portugal reizen, om daar de wintermaanden door te brengen. Door het ruime aanbod van camperplaatsen in deze uitgave, is het vinden van een geschikte camperplaats om te overwinteren zo gevonden. 

Als extra toevoeging in deze gids wordt van iedere camperplaats het klimaat getoond. Van de maanden oktober t/m maart zie je in een oogopslag de maximum en minimum temperatuur, het gemiddeld aantal droge dagen en het gemiddeld aantal zonuren per dag. Ook wordt er bij iedere camperplaats aangegeven of je de mogelijkheid hebt om te reserveren. 

Alle camperplaatsen in deze campergids worden o.a. getoond incl. meerdere foto's, adres, GPS-coördinaten, tarieven, openingstijden, geboden servicefaciliteiten & praktische informatie m.b.t. de omgeving.

Extra productinformatie:
Titel: Camperstops onderweg - Overwinteren in de zon
Uitgeverij: Facile Media, Tilburg 
ISBN-nummer: 9789076080826
Omvang: 224 pagina's 
Formaat: 140x240mm
Taal: Nederlands
Landen: Spanje & Portugal
Inhoud: Informatie over 350 geselecteerde camperplaatsen om te overwinteren, informatie per land en wettelijke voorschriften.

592 Items

Datasheet

Landen
Portugal
Spanje
Merk/Serie
Camperstops onderweg

Specifieke referenties

Filter beoordelingen
(4)
(1)
(1)
(0)
(1)
(0)
Herstellen

Overzichtelijke gids maar beperkt.
rating 3
Goed bruikbare gids, overzichtelijk maar beperkt zich hoofdzakelijk tot de Costa\'s en Algarve. Het zou wenselijk zijn ook bijvoorbeeld Noord-Spanje op te nemen (San Sebastiaan, Pico de Europa enz). Dit is een grote tekortkoming. Niet iedereen zoekt altijd de zon op in de winter.
Bestelling
rating 5

Het heeft 8 weken geduurd dat het boekje van camper plaatsen Spanje heeft ontvangen

Antwoord:

Bedankt voor uw review. Deze gids heeft u vooraf besteld als pre-order. Hierdoor was u verzekert van een exemplaar en heeft er ook enige tijd gezeten tussen het moment van bestellen en het moment van leveren.

Overwinteren in de ZonOverwinteren in de zon
rating 5
Boek ntvangen op vooraf gesteld tijdstip
Overwinteren in de zon
rating 5
Zeer goed verzorgd boek. Zelf had ik graag nog wat plaatsen in het binnenland van Spanje willen zien.
vr.gr.
Valt tegen
rating 1
Slecht gedrukt, soms zit er “schaduw” in de tekst. Irritant lijkt of je bril niet goed is.
Waarom alleen maar camperplaatsen? Geen campings.
Degelijk
rating 5
Goed boek om te plannen
Parkeerplaatsen
rating 4
Het boek gaat ons zeker helpen om plaatsen te zoeken die bij onze wensen passen. Vooral de foto’s helpen daarbij . Enige mij puntje is dat er wel heel veel echte €0 parkeerplaatsen in staan . Maar dat is natuurlijk persoonlijk.