Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Ons streven is dat je tevreden bent met alles wat je bij ons koopt. Mocht een artikel helaas niet aan je verwachtingen voldoen dan heb je een periode van veertien kalenderdagen om zonder opgaaf van reden het product te retourneren, ingaande op de dag van levering

Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 6 van onze algemene voorwaarden.

Wil je de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dien je terug te sturen naar onderstaand retouradres. Camperreiswinkel.nl zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan je terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant, dit is afhankelijk van het product en het land vanuit waar u uw retourzending verstuurd.

Ook bij het retourneren van een deel van je bestelling zijn de verzendkosten voor rekening van de klant. De aankoopsom van het door je geretourneerde deel van de bestelling zal aan je worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd, dit is afhankelijk van het product en het land vanuit waar u uw retourzending verstuurd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen aan ons kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, telefoon of post. Je dient hierbij in ieder geval je volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Bij een terugbetaling zorgen wij ervoor dat je dit zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen op je rekening staat. Je krijgt het bedrag met hetzelfde betaalmiddel terug als waarmee je hebt betaald.

Ons retouradres
Camperreiswinkel.nl 
Kraaivenstraat 25-49A
NL-5048 AB Tilburg