Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

CamperReisMagazine Nummer 4 - 2022

€ 6,95
rating Geen beoordeling op dit moment

CamperReisMagazine nummer 4 - 2022

Een magazine boordevol reisinspiratie voor je volgende camperreis is leuk om te geven én om te krijgen (óf om gewoon lekker voor jezelf te kopen)! In iedere editie vind je o.a. verschillende reisreportages van camperreizen in binnen- & buitenland, worden campers en/of gerelateerde artikelen getest door een vakkundig panel, worden actualiteiten besproken én worden handige & leuke tips uitgewisseld. De magazines van Camperreismagazine dragen het hele jaar bij aan de voorpret van jouw volgende reis met de camper!

Aantal
Op voorraad. Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal, KBC of Bancontact!

 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk.

CamperReisMagazine 13e jaargang - nummer 4 - 2022

Het CamperReisMagazine nummer 4 - 2022 neemt je mee dwars door het mooie Noorwegen. Je leest alles over een mooi fietsrondje door Winterswijk! Daarnaast ontdek je prachtige diverse locaties door heel Europa. Denk aan een leuke camperroute door Zwitserland, ga op zoek naar het origineel in Zweden en volg de weg van de snelweg in Duitsland. Heb je juist zin om het camperavontuur verder van huis te zoeken, er is ook een leuke reisreportage naar China te vinden in dit nummer. Dit is de ideale bestemming voor een langere camperreis! In China kom je in een totaal andere cultuur terecht. Natuurlijk staan er zoals in ieder nummer onder andere weer reisboeken, columns, camperplaatsen en een prijsvraag in. Kortom: je kunt volop voorpret verwachten voor je volgende camperreis!

- In dit nummer vind je de volgende reportages:

Nederland - Fietsrondje Winterswijk
Zwitserland - De Jungfrau regio in de winter
Zweden - Op zoek naar het orgineel
Duitsland - Weg van de snelweg
Noorwegen - Onwaarschijnlijk mooi
Oostenrijk - In het spoor van Bruckner

93 Items

Specifieke referenties