Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

CamperReisMagazine Nummer 2 - 2021

€ 6,50
rating Lees de review
Gemiddelde score: 5/5 Aantal reviews: 1

CamperReisMagazine nummer 2 - 2021

Een magazine boordevol reisinspiratie voor je volgende camperreis is leuk om te geven én om te krijgen (óf om gewoon lekker voor jezelf te kopen)! In iedere editie vind je o.a. verschillende reisreportages van camperreizen in binnen- & buitenland, worden campers en/of gerelateerde artikelen getest door een vakkundig panel, worden actualiteiten besproken én worden handige & leuke tips uitgewisseld. De magazines van Camperreismagazine dragen het hele jaar bij aan de voorpret van jouw volgende reis met de camper!

Aantal
Op voorraad. Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal, KBC of Bancontact!

 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk.

CamperReisMagazine 12e jaargang - nummer 2 - 2021

In het tweede nummer van CamperReisMagazine in 2021 beleef je een bijzonder feest in Zweden, namelijk het Midzomerfeest. Op deze feestdag worden er onder andere volop vreugdevuren aangestoken en wordt er de hele avond gedanst. Erg bijzonder om dit een keer mee te maken! Daarnaast maak je kennis met het ruige Ierse landschap op de Donegal camperroute. Aan de Franse westkust reis je naar het op één na grootste eiland van Frankrijk, het Île d’Oléron. En heb je zin in een camperreis dicht bij huis, dan ontdek je in Nederland onder andere de Brabantse Kempen. Waterliefhebbers kunnen ook hun hart ophalen bij de reportage die je door Nederland, België en Frankrijk naar de bron van de Maas voert. Daarnaast lees je zoals in ieder nummer weer alles over onder andere campertips- en plaatsen, columns en reisboeken.

- In dit nummer vind je de volgende reportages:

Nederland - Brabantse kempen Solse gat
Frankrijk - Île D'oleron
Zweden - Midzomerfeest
Ierland - Route Donegal
Nederland/België/Frankrijk - Naar de bron van de Maas

68 Items

Specifieke referenties

Leesplezier
rating 5

Wederom veel nuttige informatie en locaties die een inspiratie kunnen zijn voor een volgende reisbestemming.