Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

CamperReisMagazine Nummer 1 - 2023

€ 7,50
rating Geen beoordeling op dit moment

CamperReisMagazine nummer 1 - 2023

Een magazine boordevol reisinspiratie voor je volgende camperreis is leuk om te geven én om te krijgen (óf om gewoon lekker voor jezelf te kopen)! In iedere editie vind je o.a. verschillende reisreportages van camperreizen in binnen- & buitenland, worden campers en/of gerelateerde artikelen getest door een vakkundig panel, worden actualiteiten besproken én worden handige & leuke tips uitgewisseld. De magazines van Camperreismagazine dragen het hele jaar bij aan de voorpret van jouw volgende reis met de camper!

Aantal
Op voorraad. Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal, KBC of Bancontact!

 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk.

CamperReisMagazine 14e jaargang - nummer 1 - 2023

Het CamperReisMagazine nummer 1 - 2023 neemt je mee dwars door het mooie Engeland. Je leest alles over een mooi fietsrondje langs de Vecht! Daarnaast ontdek je prachtige diverse locaties door heel Europa. Denk aan een leuke camperroute door Oostenrijk, ga op zoek naar het origineel in Zweden en volg de weg naar het Noorden van Duitsland. Heb je juist zin om het camperavontuur verder van huis te zoeken, er is ook een leuke reisreportage naar China te vinden in dit nummer. Dit is de ideale bestemming voor een langere camperreis! In China kom je in een totaal andere cultuur terecht. Natuurlijk staan er zoals in ieder nummer onder andere weer reisboeken, columns, camperplaatsen en een prijsvraag in. Kortom: je kunt volop voorpret verwachten voor je volgende camperreis!

- In dit nummer vind je de volgende reportages:

Engeland - Met St. Cuthbert naar Lindisfarne
Oostenrijk - In het spoor van Willem Engelbert
Zweden - Op zoek naar het orgineel
Duitsland - Flensburg - Noord Duitsland
Nederland - Fietsrondje Vecht
België - Stedentrip Antwerpen

83 Items

Specifieke referenties