Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

CamperReisMagazine Nummer 1 - 2021

€ 6,50
rating Lees de review
Gemiddelde score: 5/5 Aantal reviews: 1

CamperReisMagazine nummer 1 - 2021

Een magazine boordevol reisinspiratie voor je volgende camperreis is leuk om te geven én om te krijgen (óf om gewoon lekker voor jezelf te kopen)! In iedere editie vind je o.a. verschillende reisreportages van camperreizen in binnen- & buitenland, worden campers en/of gerelateerde artikelen getest door een vakkundig panel, worden actualiteiten besproken én worden handige & leuke tips uitgewisseld. De magazines van Camperreismagazine dragen het hele jaar bij aan de voorpret van jouw volgende reis met de camper!

Aantal
Op voorraad. Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal, KBC of Bancontact!

 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk.

CamperReisMagazine 12e jaargang - nummer 1 - 2021

Het eerste CamperReisMagazine nummer van 2021 bevat naast de camperplaatsen- en nieuwtjes, columns, reisboeken en tips ook weer tal van camperroutes- en bestemmingen. Zo trek je de Franse Ardennen in om hier de mooiste wandelingen en fietstochten te maken. Ook neemt het magazine je mee naar het Duitse schiereiland Rügen, een ietwat minder bekende bestemming. Met zijn rijke natuur en geschiedenis is dit ook een bezienswaardige camperlocatie. Daarnaast reis je mee naar de hak van Italië. Hier vind je Puglia, dat barst van de witte huisjes. Tijdens een wandeling door de stad ontdek je deze prachtige huizen en andere bezienswaardigheden, zoals het Svevokasteel dat rond de 12e eeuw werd gebouwd. Tot slot trek je in Nederland naar de Polderbollen en lees je alles over de Spaanse matador, de stiervechter. Dit nummer barst dus weer van de inspiratie voor je volgende camperreis!

- In dit nummer vind je de volgende reportages:

Nederland - Naar de Polderbollen
Spanje - Over de Matador en...
Frankrijk - Île de Ré
Italië - Puglia, de hak
Duitsland - Rügen
Frankrijk - Ardennen

34 Items

Specifieke referenties

Leesplezier
rating 5

Het blad CamperReisMagazine geeft de lezer veel nuttige informatie mbt campers, locaties, natuur en cultuur. Het blad is een aanwinst voor de camperreis!