Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Camperreisdagboek

€ 12,95
rating Geen beoordeling op dit moment

NIEUW - Camperreisdagboek!!

Veel camperaars vinden het prettig om hun gereden kilometers, routes of vakantieplanning op papier te zetten. Ook dagelijkse belevenissen worden regelmatig genoteerd. Dit luxe en overzichtelijke reisdagboek is dan ook speciaal voor de camperaar. De pagina’s zijn voorzien van voldoende ruimte om alles te noteren. Daarnaast bevat dit dagboek allerlei praktische zaken zoals handige checklists, overzichten om de uitgaven bij te houden en ook kaarten om routes in te tekenen ontbreken niet. In het handige insteekvak kunnen tickets, bonnetjes en andere informatie netjes bij elkaar gehouden worden. De stevige, harde kaft met luxe opdruk en de elastieksluiting maken dit product compleet. 

Leverbaar vanaf eind juni 2022!!

Aantal
Leverbaar vanaf eind juni 2022!

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal, KBC of Bancontact!

 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk.

Camperreisdagboek

Hoe mooi zou het zijn als je de gereden kilometers, routes of camperplanning op papier kunt zetten? Zelfs dagelijkse belevenissen of bijzondere momenten tijdens je camperreis worden regelmatig ergens opgeschreven. Met dit luxe en overzichtelijke reisdagboek, wat speciaal voor de camperaar is gemaakt, blijft alles gebundeld in een boek. De pagina’s zijn voorzien van voldoende ruimte om alles te noteren. Daarnaast bevat dit dagboek allerlei praktische zaken zoals handige checklists, overzichten om de uitgaven bij te houden en ook kaarten om routes in te tekenen ontbreken niet. In het handige insteekvak kunnen tickets, bonnetjes en andere informatie netjes bij elkaar gehouden worden. De stevige, harde kaft met luxe opdruk en de elastieksluiting maken dit product compleet.

Extra productinformatie

• Camper reisdagboek 
• Uitgeverij Orange Books 
• ISBN-nummer: 9789083139425
• Omvang: 160 pagina’s
• Uitvoering: Hardcover, elastiek en insteekvak 
• Taal: Nederlands

398 Items

Datasheet

Landen
Europa

Specifieke referenties

Andere klanten kochten dit product in combinatie met