Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Camper reisdagboek

€ 12,95
rating Lees de 9 reviews
Gemiddelde score: 4.5/5 Aantal reviews: 9

Camper reisdagboek!!

Veel camperaars vinden het prettig om hun gereden kilometers, routes of vakantieplanning op papier te zetten. Ook dagelijkse belevenissen worden regelmatig genoteerd. Dit luxe en overzichtelijke reisdagboek is dan ook speciaal voor de camperaar. De pagina’s zijn voorzien van voldoende ruimte om alles te noteren. Daarnaast bevat dit dagboek allerlei praktische zaken zoals handige checklists, overzichten om de uitgaven bij te houden en ook kaarten om routes in te tekenen ontbreken niet. In het handige insteekvak kunnen tickets, bonnetjes en andere informatie netjes bij elkaar gehouden worden. De stevige, harde kaft met luxe opdruk en de elastieksluiting maken dit product compleet. 

Aantal
Niet op voorraad

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal, KBC of Bancontact!

 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk.

Camper reisdagboek

Hoe mooi zou het zijn als je de gereden kilometers, routes of camperplanning op papier kunt zetten? Zelfs dagelijkse belevenissen of bijzondere momenten tijdens je camperreis worden regelmatig ergens opgeschreven. Met dit luxe en overzichtelijke reisdagboek, wat speciaal voor de camperaar is gemaakt, blijft alles gebundeld in een boek. De pagina’s zijn voorzien van voldoende ruimte om alles te noteren. Daarnaast bevat dit dagboek allerlei praktische zaken zoals handige checklists, overzichten om de uitgaven bij te houden en ook kaarten om routes in te tekenen ontbreken niet. In het handige insteekvak kunnen tickets, bonnetjes en andere informatie netjes bij elkaar gehouden worden. De stevige, harde kaft met luxe opdruk en de elastieksluiting maken dit product compleet.

Extra productinformatie

• Camper reisdagboek 
• Uitgeverij Orange Books 
• ISBN-nummer: 9789083139425
• Omvang: 160 pagina’s
• Uitvoering: Hardcover, elastiek en insteekvak 
• Taal: Nederlands

Datasheet

Landen
Europa
Merk/Serie
Orange Books

Specifieke referenties

Filter beoordelingen
(6)
(2)
(1)
(0)
(0)
(0)
Herstellen

Eigen reisverslag
rating 4
Leuk boekje om informatie in op te schrijven over het reizen met de camper. Wij zijn beginnend Camperaars.
Dagboek
rating 5
Geweldig. Alles wordt per dag, plaats en kilometer bijgehouden. Altijd fijn om goede ervaringen terug te kunnne lezen
Handig formaat reisdagboek
rating 4
Het boekje, ter grote van een pocket boekje heeft een leuke lay-out, handige pagina’s met o.a. Vakantieplannen, overnachtingsplekken die je kunt invullen welke datum het was hoe de plek heet , aantal gereden kilometers , pagina’s om je uitgaven bij te houden en een aantal notities pagina’s. Tevens een elastiek om het boekje om wat bonnen o.i.d. Te bewaren. Ondanks dat wij alles vastleggen via Polarsteps, is dit boekje een handig item om erbij te hebben. Geef nog niet de 5 sterren omdat ik twijfel of het boekje niet snel uit elkaar valt…maar dat weten we aan het eind van het seizoen.
Handig boekje
rating 5
Handig boekje om notities te maken, camping/camper plaatsen op te schrijven en andere praktische aantekeningen
Plannen en terugkijken
rating 5
Dit handzame boekje gebruik ik vooral om later terug te kunnen kijken naar onze bevindingen van campings. Verder zie ik hoeveel kosten we hebben gemaakt
Leuk om te krijgen en weg te geven...
rating 5
Dit leuke dagboek voor m\'n verjaardag gehad...en als verfent camperaar én dagboek schrijfster een schot in de roos.
Leuk om later nóg eens te genieten van je vakantie. Blij mee.
beetje teleurgesteld
rating 3
Het camper reisdagboek(je) is best een leuk boekje, maar om te zeggen dat het nu zó speciaal is, nee. Ik had een A5 formaat verwacht en het bleek een B formaat te zijn (dus kleiner). Lange verhalen kan je er dus niet in kwijt.
Topper
rating 5
Leuk boekje om mijn reisverslag in te doen. Heel blij mee
Camperreisdagboek
rating 5
Mooi boekje en supersnel geleverd

Andere klanten kochten dit product in combinatie met