Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Brit Stops 2023

€ 38,95
rating Lees de 13 reviews
Gemiddelde score: 5/5 Aantal reviews: 13

Gratis overnachten bij meer dan 1.100 aangesloten (boeren)bedrijven & pubs!

Ga je de oversteek maken naar Engeland, Wales, Ierland of Schotland? Dan is Brit Stops dé ideale reisgenoot. Een lidmaatschap kost slechts € 38,95, hiermee kun je een heel jaar gratis overnachten bij alle aangesloten gastgevers. Met Brit Stops leer je de Britse countryside pas écht kennen!

Helaas zal er dit jaar geen nieuwe gids editie 2024 worden uitgegeven. Het lidmaatschap is dit jaar alleen nog digitaal te verkrijgen via Brit Stops!

Aantal
Niet op voorraad

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal, KBC of Bancontact!

 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk.

Brit Stops - 2023

Een jaar lang gratis overnachten met je camper op de Britse Countryside.
Brit Stops geeft je toegang tot ruim 1.100 aangesloten en zéér gastvrije camperlocaties door heel het Verenigd Koninkrijk!

Brit stops is een initiatief vanuit Groot-Brittannië en Ierland, waarbij hetzelfde principe geldt als de inmiddels welbekende en geroemde formules France Passion en España Discovery. Brit Stops is daarmee een ideale reisgenoot voor als je de oversteek gaat maken naar het prachtige Engeland, mysterieuze Wales, geliefde Ierland of sprookjesachtige Schotland. Bij meer dan 1.100 (boeren)bedrijven en pubs kun je gratis overnachten met de camper. Van elke gastgever wordt een beschrijving gegeven van de desbetreffende bedrijfsactiviteiten. Deze variëren van zalmrokerij tot bierbrouwerij en van gezellige pub tot boerderij. Op vertoon van een geldig jaarvignet van Brit Stops op de voorruit van je camper kun je gebruik maken van deze formule. 

Let op: alleen campers die geheel 'self-supporting' zijn worden toegestaan op de locaties van Brit Stops. De plaatsen zijn geen campings en bieden dan ook niet altijd service-faciliteiten zoals water, stroom en sanitair. In de gids wordt duidelijk beschreven welke servicefaciliteiten u kunt verwachten ter plekke. 

Een lidmaatschap van Brit Stops kost € 38,95 en is geldig van maart 2023 t/m februari 2024 en wordt niet automatisch verlengd.

Datasheet

Landen
Ierland
Verenigd Koninkrijk

Specifieke referenties

Filter beoordelingen
(12)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Herstellen

Britstop, gezellig overnachten.
rating 5
Veel pubs waar je kunt overnachten. Je doet er een drankje en kan daarna rustig in je camper slapen.
Brit stop
rating 5
Very good guide very useful
Prima systeem Britstops duidelijke app
rating 5
Fantastisch maar wel veel pubs
Lijkt super.
rating 5
Gaan het komende weken gebruiken.
Een reisgids die ik ga gebruiken!
rating 5
Reisgidsen over steden zijn er genoeg. Deze verteld juist meer over reisroutes en wandelingen onderweg. Precies wat ik zocht.
Britt stop
rating 5
Makkelijke gids vooral in gebieden met weinig campings.
Brit Stop 2023
rating 5
Genoemde locaties zijn parkeerplaatsen. Gelukkig zijn er ook veel plaatsen waar zonder enige verplichting en vaak zonder kosten en soms tegen een parkeervergoeding overnacht kan worden
Zeer bruikbaar product
rating 5
Dit is de manier om met de locals in contact te komen.
Goede gids
rating 4
Goede gids, wel jammer dat de GPS-coördinaten alleen in de app beschikbaar zijn.
Brit stops
rating 5
Snel en goed verlopen. Goede communicatie over bestelling en levering.
Handig boek
rating 5
Duidelijk boek. We hebben al een deel van onze reis van 10 weken aan de hand van het boek uitgestippeld. Het lijkt ons ook heel leuk om zo met veel locals in contact te komen.
Brit Stops 2023
rating 5
Service heel goed! Reageren snel. Het boek is een aanwinst om met de camper vrij te staan, ook al zijn het veel pubs en inns
Besteld en keurig op tijd geleverd
rating 5
BRIT STOP ,ZEKER AANRADER

Andere klanten kochten dit product in combinatie met