Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Brit Stops 2022

€ 36,95
rating Lees de 2 reviews
Gemiddelde score: 4/5 Aantal reviews: 2

Gratis overnachten bij meer dan 1.100 aangesloten (boeren)bedrijven & pubs!

Ga je de oversteek maken naar Engeland, Wales, Ierland of Schotland? Dan is Brit Stops dé ideale reisgenoot. Een lidmaatschap kost slechts € 36,95, hiermee kun je een heel jaar gratis overnachten bij alle aangesloten gastgevers. Met Brit Stops leer je de Britse countryside pas écht kennen! 

Aantal
Op voorraad. Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal, KBC of Bancontact!

 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk.

Brit Stops - 2022

Een jaar lang gratis overnachten met je camper op de Britse Countryside.
Brit Stops geeft je toegang tot ruim 1.100 aangesloten en zéér gastvrije camperlocaties door heel het Verenigd Koninkrijk!

Brit stops is een initiatief vanuit Groot-Brittannië en Ierland, waarbij hetzelfde principe geldt als de inmiddels welbekende en geroemde formules France Passion en España Discovery. Brit Stops is daarmee een ideale reisgenoot voor als je de oversteek gaat maken naar het prachtige Engeland, mysterieuze Wales, geliefde Ierland of sprookjesachtige Schotland. Bij meer dan 1.000 (boeren)bedrijven en pubs kun je gratis overnachten met de camper. Van elke gastgever wordt een beschrijving gegeven van de desbetreffende bedrijfsactiviteiten. Deze variëren van zalmrokerij tot bierbrouwerij en van gezellige pub tot boerderij. Op vertoon van een geldig jaarvignet van Brit Stops op de voorruit van je camper kun je gebruik maken van deze formule. 

Let op: alleen campers die geheel 'self-supporting' zijn worden toegestaan op de locaties van Brit Stops. De plaatsen zijn geen campings en bieden dan ook niet altijd service-faciliteiten zoals water, stroom en sanitair. In de gids wordt duidelijk beschreven welke servicefaciliteiten u kunt verwachten ter plekke. 

Een lidmaatschap van Brit Stops kost € 36,95 en is geldig van maart 2022 t/m februari 2023 en wordt niet automatisch verlengd.

9 Items

Datasheet

Landen
Ierland
Verenigd Koninkrijk

Specifieke referenties

jammer dat het op papier moet
rating 3
Prima gids, alleen jammer dat het nodig is om de papieren versie te kopen, om een toegangscode voor de app te krijgen. Ik had liever alleen de app gekocht, maar nu we toch de gids hebben is het soms wel verademend om niet de hele tijd op een scherm te zitten :-).
Handige extra plekjes
rating 5

Als je vrij wilt staan dan dan dat een dingetje zijn in Engeland. Als we echt geen overnachtingsplekje kunnen vinden dan is er in dit boekje altijd wel een leuke pub te vinden. Even binnen melden, gezellig praatje, wat drinken/eten en dan terug in de camper. Wij hebben al zoveel leuke mensen ontmoet.