Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Brit Stops 2022

€ 36,95
rating Lees de 7 reviews
Gemiddelde score: 4.5/5 Aantal reviews: 7

Gratis overnachten bij meer dan 1.100 aangesloten (boeren)bedrijven & pubs!

Ga je de oversteek maken naar Engeland, Wales, Ierland of Schotland? Dan is Brit Stops dé ideale reisgenoot. Een lidmaatschap kost slechts € 36,95, hiermee kun je een heel jaar gratis overnachten bij alle aangesloten gastgevers. Met Brit Stops leer je de Britse countryside pas écht kennen! 

Aantal
Niet op voorraad

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal, KBC of Bancontact!

 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk.

Brit Stops - 2022

Een jaar lang gratis overnachten met je camper op de Britse Countryside.
Brit Stops geeft je toegang tot ruim 1.100 aangesloten en zéér gastvrije camperlocaties door heel het Verenigd Koninkrijk!

Brit stops is een initiatief vanuit Groot-Brittannië en Ierland, waarbij hetzelfde principe geldt als de inmiddels welbekende en geroemde formules France Passion en España Discovery. Brit Stops is daarmee een ideale reisgenoot voor als je de oversteek gaat maken naar het prachtige Engeland, mysterieuze Wales, geliefde Ierland of sprookjesachtige Schotland. Bij meer dan 1.000 (boeren)bedrijven en pubs kun je gratis overnachten met de camper. Van elke gastgever wordt een beschrijving gegeven van de desbetreffende bedrijfsactiviteiten. Deze variëren van zalmrokerij tot bierbrouwerij en van gezellige pub tot boerderij. Op vertoon van een geldig jaarvignet van Brit Stops op de voorruit van je camper kun je gebruik maken van deze formule. 

Let op: alleen campers die geheel 'self-supporting' zijn worden toegestaan op de locaties van Brit Stops. De plaatsen zijn geen campings en bieden dan ook niet altijd service-faciliteiten zoals water, stroom en sanitair. In de gids wordt duidelijk beschreven welke servicefaciliteiten u kunt verwachten ter plekke. 

Een lidmaatschap van Brit Stops kost € 36,95 en is geldig van maart 2022 t/m februari 2023 en wordt niet automatisch verlengd.

Datasheet

Landen
Ierland
Verenigd Koninkrijk

Specifieke referenties

Filter beoordelingen
(4)
(2)
(1)
(0)
(0)
(0)
Herstellen

Brit stop 2022
rating 5
Overzichtelijke inhoud
Weinig kunnen gebruiken
rating 4
In hoofd seizoen snel vol, niet heel veel plekken. Vaak van tevoren bellen (ontvangst in GB vaak slecht, dus niet praktisch), app houdt te wensen over, geen foto’s bv van de olekken. De plekken zijn vaak bij pubs in bebouwd gebied. De Franse versie hadden we veel meer aan (vaak bij wijnboeren).

Misschien buiten het seizoen beter.
Brit Stops
rating 5
Voor het eerst Britstops aangeschaft voor onze reis naar Engeland/ Schotland. We hebben er een keer of 6 van gebruik gemaakt omdat in Schotland (nog) vrij kamperen is toegestaan. Het waren leuke ervaringen, meestal bij pubs.
G
rating 4
Was leuk geweest als er meer foto\'s in zouden staan. Let op de code werkt maar 1x dus niet uitloggen
Leuk Concept
rating 5
Leuk concept zeker omdat de camping in de UK schreeuwend duur zijn.
Jammer dat het grotendeels pubs zijn die zich aanbieden. Een beetje variatie zou ook leuk zijn.
jammer dat het op papier moet
rating 3
Prima gids, alleen jammer dat het nodig is om de papieren versie te kopen, om een toegangscode voor de app te krijgen. Ik had liever alleen de app gekocht, maar nu we toch de gids hebben is het soms wel verademend om niet de hele tijd op een scherm te zitten :-).
Handige extra plekjes
rating 5

Als je vrij wilt staan dan dan dat een dingetje zijn in Engeland. Als we echt geen overnachtingsplekje kunnen vinden dan is er in dit boekje altijd wel een leuke pub te vinden. Even binnen melden, gezellig praatje, wat drinken/eten en dan terug in de camper. Wij hebben al zoveel leuke mensen ontmoet. 

Andere klanten kochten dit product in combinatie met