Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

  • -50%

Boter, Kaas en Eieren

€ 25,00
€ 12,50 50% korting
rating Lees de review
Gemiddelde score: 5/5 Aantal reviews: 1

“Boer zoekt camperaars: ontdek het plattelandsleven”

Met de ‘Boter, Kaas en Eieren’ rally ga je het Nederlandse platteland ontdekken! In zo’n 9 dagen leer je van alles over het echte boerenleven en maak je kennis met het werk en de producten van de boeren. Tijdens de rally kom je verschillende opdrachten tegen waardoor je je echt in het boerenleven waant! Deze editie is minder geschikt voor deelnemers die reizen met huisdieren.

LET OP: Alle vermelde waardebonnen/promotiecodes in het rallyboek zijn vervallen en niet meer geldig. Ook het insturen van vragen/opdrachten is niet meer mogelijk.

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal, KBC of Bancontact!

 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk.

“Boer zoekt camperaars: ontdek het plattelandsleven”

‘Boter, Kaas en Eieren’ rally, dat kan maar één ding betekenen: je gaat het platteland en lokale producten ontdekken! In minimaal 9 dagen leer je o.a. hoe kaas wordt gemaakt, kom je bij een geitenhouderij waar je kleine lammetjes vrolijk in de weide ziet rondspringen en proef je van allerlei lekkers. De boeren verwelkomen je graag en laten je kennis maken met hun werk en producten. Stroop de mouwen alvast maar op, tijdens de rally kom je verschillende opdrachten tegen en wordt je uitgedaagd het boerenleven in te stappen!

Editie: Boter, Kaas en Eieren
Reisduur (indicatie): 9 dagen
Lengte: 760 kilometer
Regio: Midden-Zuid Nederland

Land(en): Nederland

LET OP: Alle vermelde waardebonnen/promotiecodes in het rallyboek zijn vervallen en niet meer geldig. Ook het insturen van vragen/opdrachten is niet meer mogelijk. 

Wat is de Nationale Camper Rally?

Onderweg kom je verschillende locaties tegen waar je anders waarschijnlijk nooit geweest zou zijn. Natuurlijk krijg je over deze bijzondere locaties interessante informatie en vind je daarnaast vele leuke en uitdagende opdrachten in het rallyboek. 

De volledige route van de rally staat omschreven in een handzaam en compact rallyboek. Natuurlijk wordt er per locatie waardevolle informatie gegeven over bijvoorbeeld bezienswaardigheden, historie of andere leuke of interessante weetjes. Ook zul je bij veel locaties in de prachtige omgeving goed kunnen wandelen of fietsen, deze routes of natuurgebieden staan dan uiteraard ook vermeld.

2 Items

Datasheet

Landen
Nederland

Specifieke referenties

Boter, Kaas en Eieren
rating 5