Ga direct naar hoofd-inhoud »

Uw winkelwagen is leeg

Lidmaatschappen

Ga op ontdekkingstocht in Frankrijk, Groot-Brittannië, Spanje en Duitsland en ontdek uw geliefde vakantieland op een geheel andere manier. Door het aanschaffen van het betreffende lidmaatschap, kunt u op een aangename manier kennis maken met de cultuur, smaak en tradities van het land. Alle lidmaatschappen zijn één jaar geldig en worden niet automatisch verlengd.


Artikelen 6 tot 8 van 8 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Landvergnügen 2017

  Landvergnügen 2017

  € 29,90

  Landvergnügen 2017 is de ideale reispartner voor culinaire genieters, gezinnen en stellen met en zonder hond. Met Landvergnügen kunt u van Duitsland genieten en leert u het land op een heel eigen manier kennen. Het maakt niet uit of u dat doet tijdens een weekendtrip of tijdens een zomervakantie van een aantal weken.

  Direct leverbaar!

  Meer info
 2. France Passion 2017

  France Passion 2017

  € 29,00

  Niet in voorraad

  France Passion, gastvrije ontvangst bij wijnboeren
  Steeds meer kampeerauto-gebruikers worden lid van “La Formule Invitations”, een uitnodiging tot overnachten op de privé-terreinen van Franse wijnboeren en andere land-bouwers. De bedrijven liggen verspreid over het hele land. Een lidmaatschap kost € 29 (geldig van pasen 2017 t/m pasen 2018).

  Uitverkocht

  Meer info
 3. Fattore Amico 2017

  Fattore Amico 2017

  € 35,00

  Overnachten op het Italiaanse platteland

  Fattore Amico biedt in Italië een lidmaatschap dat recht geeft op gratis overnachten op het Italiaanse platteland. De in totaal 520 bedrijven liggen verspreid over het hele land en vormen een ideale etappeplaats op uw camperreis.

  Direct leverbaar!


  Meer info

Artikelen 6 tot 8 van 8 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren